Інтернет магазин Блог Статті Толстовка з принтом як частина сучасного гардероба

Толстовка з принтом як частина сучасного гардероба

Жовтень 31, 2014 13:06   Відгуки (0) | Додати відгук   Переглядів (912)  

 

Подібно футболці, толстовка пережила довгий шлях еволюції. Довга сорочка навипуск, яка називалася "косоворотка" і була увічнена письменником Львом Толстим, отримала пізніше назву "толстовка". При цьому змінилася не тільки назва речі, але і її зовнішній вигляд. Те, що починалося як довга сорочка, яку носили виключно чоловіки, сьогодні стало повномасштабним предметом гардеробу і хлопців, і дівчат.

Толстовку так само називають балахон або більш модним новим словом "худі", яке в перекладі з англійської означає капюшон, кохуж. І якщо спочатку толстовки сприймалися як виключно спортивний одяг, то в наш час багато хто носить толстовки з принтами саме як модну річ, що визначає твій стиль. При цьому балахон не пропав зі світу спорту, його можна побачити на спортсменах під час тренувань, під час розминки перед грою; багато людей надягають балахон, коли вигулюють собаку або займаються у спортивному залі.

Однак більш широку популярність худі отримав як модна річ. Велику роль в популяризації цього типу одягу зіграла Америка. Саме в США вперше відбувся показ мод з балахонами, який влаштувала модельєр Клер МакКардел. І, звичайно ж, величезну популярність худі отримав завдяки хіп-​​хопу, який, знову ж, виник в Америці. Музичні виконавці, а також слухачі жанру хіп-​​хоп часто обирають широкий вільний одяг, що не сковує рухи. Саме тому прикольні толстовки швидко набули поширення в 80-і роки, коли хіп-​​хоп як жанр ставав все більш популярним.

Потім був культовий фільм "Роккі", в якому Сильвестр Сталлоне з'являвся в толстовці. А вже наприкінці двадцятого століття балахон з'являється в колекціях таких знаменитих дизайнерів, як Томмі Хілфігер, Ральф Лорен і навіть Джорджіо Армані. Поступово американці все частіше починають носити толстовки, причому як люди з невеликим достатком, так і вельми забезпечені: мода є мода.

Сьогодні без толстовки принтом складно уявити себе гардероб будь-якої сучасної людини, що веде активний спосіб життя. Толстовка і практична, і універсальна, і виглядає дуже стильно, якщо носити її під джинси і відповідне взуття. Зручний капюшон додає стилю і захищає від вітру, а також дозволяє сховатися від поглядів. Карман-кенгуру теж виглядає прикольно і іноді буває корисним.

Одна з найголовніших переваг толстовки з принтом - її універсальність. Такий одяг підходить і хлопцям, і дівчатам. Його можна використовувати для спорту, поєднуючи з іншим спортивним одягом. А можна піти в ньому у нічний клуб або прогулятися по набережній з друзями, надівши худі під шкіряну куртку і вузькі джинси. Ти сам вибираєш як використовувати балахон, при цьому він не сковує твої рухи і добре виглядає.

Купити толстовку з принтом можна на сайті нашого інтернет-магазину. Будь-які розміри і кольори, будь-яка тематика принта: спорт, бренди, гумор, автомобілі, ігри, музика і так далі. У нас ти навіть можеш замовити принт на толстовці за своїм власним ескізом.

 

 

 

Немає відгуків

Додати відгук
* - поля, обов'язкові для заповнення
*:
:
*:
*:
Введіть код на картинці
   

Сподобався наш магазин? Розкажи друзям

© 2010-2024 Модна Майка. Всі права захищено.