Інтернет магазин Блог Статті Як носити жіночі толстовки

Як носити жіночі толстовки

Жовтень 31, 2014 13:05   Відгуки (0) | Додати відгук   Переглядів (512)  

 

Не секрет, що сьогодні жіночі толстовки з принтами стають все більш популярними. Найчастіше толстовку або, як її ще називають, балахон, вибирають активні люди, які багато рухаються і хочуть, щоб їх одяг не викликав дискомфорт, не заважав руху. Незважаючи на те, що спочатку такий одяг вважався спортивним, сьогодні він часто використовується в гардеробі і чоловіків, і дівчат. При правильному підборі одягу толстовка може виглядати стильно.

Якщо порівняти толстовку з іншім подібним одягом спортивного характеру, наприклад, вітрівкою або олімпійкою, то стає зрозуміло, що толстовку можна вписати в модний образ. А от згадані речі - ні. Але як же це зробити? Толстовка з принтом добре поєднується з джинсами або навіть з модною спідницею. Подовжену толстовку можна вдягнути навіть під сукню, особливо, якщо на балахоні є прикраси, наприклад, вишивка або хутро.

Щоб навмисно відійти від спортивного стилю, можна використовувати декілька хитрощів. Так, якщо ти вдягнеш толстовку не під спортивні штани, а під джинси, це вже додасть тобі сучасний модний вигляд. Ще один нюанс - ти можеш використати толстовку не як верхній одяг, а як частину "багатошарового" ​​образу. Вдягни на толстовку стильну шкіряну куртку і ти відразу будеш виглядати модно. Якщо ти не збираєшся займатися в балахоні спортом, вибирай модель без блискавки, але зі стильним принтом і з кишенею посередині ("кенгуру").

Капюшон від толстовки з принтом завжди розміщуй зверху куртки, він буде відмінно доповнювати образ. А при холодній погоді або при опадах він ще й згодиться як захист від вітру або дощу. Дивись, щоб твоя толстовка не була занадто щільною, так як в модному образі тобі знадобиться надягати її під куртку, а надто щільна толстовка в такому випадку викличе у тебе дискомфорт.

Завужені джинси, стильні кросівки (на рівній підошві чи ні, вибір за тобою), крута толстовка з принтом і, можливо, куртка зверху - стильно, актуально і дуже зручно. В такому одязі комфортно рухатися, він добре виглядає і дуже зручний. Не забувай, що купити толстовку з принтом можна в нашому інтернет-магазині!

 

 

 

Немає відгуків

Додати відгук
* - поля, обов'язкові для заповнення
*:
:
*:
*:
Введіть код на картинці
   

Сподобався наш магазин? Розкажи друзям

© 2010-2024 Модна Майка. Всі права захищено.