Інтернет магазин Блог Статті Як правильно підібрати розмір футболки?

Як правильно підібрати розмір футболки?

Жовтень 31, 2014 13:06   Відгуки (0) | Додати відгук   Переглядів (863)  

 

Футболка – улюблениця гардеробу багатьох людей. Вона вже давно стала обов’язковим елементом у шафі будь-якої людини, незалежно від віку чи статі. Проте коли мова йде саме про покупку футболки в магазині, можуть виникнути деякі труднощі, зокрема, питання розміру виробу. Це важливе питання. Потрібно підібирати саме ваш розмір, це не тільки дає змогу футболці сидіти якнайліпше, але й вам почувати себе із максимальним комфортом. Існує декілька стереотипів щодо розміру футболки.

 

Перший стереотип: якщо купити футболку з написом на декілька розмірів більше, можна сховати усі недоліки фігури. Другий стереотип: щоб почувати себе більш невимушено, потрібно вдягати футболки більші за ваш справжній розмір. Спробуємо розвіяти ці сентенції. По-перше, фігуру треба підкреслювати, а не ховати. Бавовняна тканина тільки тоді виглядає гармонійно, коли підкреслює рівними лініями особливості фігури, а не зморщується тисячею складок на спині. По-друге, ви тільки тоді будете почувати себе комфортно та впевнено, коли одяг буде сидіти на вас як це має бути, а не звисати полотном, що дуже нагадує мішок.

 

Є деякі методи, як визначити велика футболка людині чи ні. Перше, на що треба звернути увагу, це плечі. Вони не мають висіти. Припустимо, вдягнувши річ, ви помітили складки між плечем і ліктем, це означає, що однозначно, варти обрати футболку розміром менше. Це найпоширеніша помилка серед жіночого гардеробу, що вдягають чоловічі футболки, або просто беруть завеликі речі. Чітка геометрія, рівні лінії для жінок – це треба запам’ятати.

 

Визначити, що футболка з принтом завелика можна по довжині. Непотрібно щоб футболка звисала до колін, подібно сукні. Так вона буде нагадувати невеличкий намет. Уявлення про те, що це один з методів приховати вади фігури, безумовно, помилкове. Навпаки, окрім додаткових візуальних кілограмів, ви додаєте до свого образу неохайного вигляду. Якщо підняти футболку за плечики, вони не повинні вільно рухатись назад-вперед. Якщо футболка дійсно вашого розміру, у положенні, коли ваші плечі рухаються, зміни в положенні виробу мають бути незначними.

 

Визначити, що футболка вам замала, дуже легко одним ефективним методом: потрібно вдягнути футболку і розвести руки таким чином, щоб вони були відведені за спину хрест-навхрест. Якщо у такому положенні ви відчуєте дискомфорт, що під мишками вам щось заважає, однозначно, потрібно брати футболку принаймні на один розмір більше. Обирайте прикольні футболки з принтами, що будуть якнайкраще сидіти по вашій фігурі та які ви будете носити із максимальним комфортом. Не забувайте, що оновлювати гардероб потрібно хоча б двічі на рік: навесні купувати речі на теплий сезон, восени – на холодний. Футболки з надписами можна носити увесь рік!

 

 

 

Немає відгуків

Додати відгук
* - поля, обов'язкові для заповнення
*:
:
*:
*:
Введіть код на картинці
   

Сподобався наш магазин? Розкажи друзям

© 2010-2024 Модна Майка. Всі права захищено.