Чоловічі поло SWAG ∆

Кумедна та стильна футболка на замовлення

Свег захоплює усю планету! Звичайно, ж мова йде про молоде покоління. Уся молодь готова купувати леопардові принти чоботів, футболок, светрів, кашкетів. Це виглядає стильно, якщо правильно компонувати речі один з одним. Також дуже цікаво виглядають принти свег на футболках-поло. З одного боку, поло-це елемент гардеробу для більш-менш літніх людей, для тих, хто любить займатись спортом. Але з іншого – ти можеш замовити бажаний принт і виглядати більш модним та більш дорослим з такою футболкою.

Modna Mayka кожному надає можливість залишатись в темі модних тенденцій

Якщо ти вважаєш себе модним парубком, то придбати модну футболку потрібно просто обов’язково. Друзі відмітять твій стиль і коли запитають де ти купував таку футболку, не забудь повідомити про наш інтернет-магазин. Кожен покупець має можливість друку власного принта на футболках. Дуже зручна функція для тих, хто звик вирізнятись поміж іншими людьми.

Найкраща комбінація – ціна-якість, наші покупці – наймодніші

Маємо цікаві пропозиції для тих, хто бажає придбати поло на подарунок. Доступні ціни дозволять не хвилюватись за те, що покупка вдарить по гаманцю. Проте низькі ціни – зовсім не означає низька якість. Адже стовідсоткова бавовна дає змогу вдягати такі футболки хоч кожного дня, хоч дорослим, хоч малим. Долучайтесь до нашого товариства модної молоді, що обирає креатив та яскраві фарби життя.

   

Сподобався наш магазин? Розкажи друзям

Теми принтов:

Відгуки про нас

ІННА (Дніпр)

19.07.2023 20:23

Замовляла кепки тут тому ,що було написано,що це виробництво Чехії(Coffee Collection),але вони китайськи ,форма погана.Не прочитала відгуки,повірила магазину,дуже прикро,сплатила зразу на картку.В цьому замовленні ще були футболки,вони сподобалися,вимушена була забрати все.

Людмила (Днепр)

20.04.2023 08:46

Получила футболку цвет лайм с принтом машины . Супер и цвет и само качество футболки. Спасибо огромное за оперативность.

Александр (Киев)

28.12.2022 10:00

Поганий дешевий матеріал закуплений з Китаю, на кепці взагалі вишито не ниткою а звичайною краскою надруковано! Залишилися негативні емоції від виробника. Як вам не соромно в такий час так людей розводити??!!

© 2010-2024 Модна Майка. Всі права захищено.